Ook meezingen?

Zingt u graag? Bent u na één van onze concerten nieuwsgierig geworden of misschien zelfs enthousiast? Kom dan een keer luisteren. Ook kunt u vrijblijvend vier repetities meezingen. Het ToonkunstKoor Roermond zoekt momenteel versterking bij de tenoren en heeft ook plaats voor extra alten en bassen.
Enige ervaring met zingen en noten lezen is wenselijk, maar nog belangrijker is een enthousiaste motivatie om te werken aan stemvorming en partituurkennis. Als de repetities u goed bevallen, doet u een stemtest bij de dirigent om te bepalen in welke stemgroep u het beste past. Daarna kunt u ook meezingen tijdens onze concerten.

We repeteren in principe elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in MFC ’t Paradies, Munsterstraat 16, Roermond. Loop gerust eens binnen, maar neem even vooraf contact op, zodat we weten dat we u kunnen verwachten (en u niet voor een dichte deur staat wanneer er toevallig een repetitie uitvalt).

Projectleden

Het ToonkunstKoor Roermond heeft ongeveer 65 vaste leden. Bij de meeste concerten sluiten enkele zogenoemde projectleden aan, die lid worden voor één concert. Afhankelijk van het gekozen werk kan dit oplopen tot 20 projectleden. Elk jaar werken we toe naar een voorjaarsconcert (meestal voor Pasen) en een najaarsconcert (meestal in november). In 2024 voeren we tijdens ons najaarsconcert Ein deutsches Requiem van Johannes Brahms uit, in 2025 als voorjaarsconcert de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. We vertellen u graag meer over de voorbereidingen voor komende concerten, zodat u kunt bepalen of dat voor u interessant is.

Aanvraagformulier informatie (project)lidmaatschap

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Straatnaam, huisnummer, evt. toevoeging
Postcode en plaats
Ik wil graag meer informatie over…

Het ToonkunstKoor gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Meer informatie over onze privacy policy vindt u hier.

Scroll naar boven